Daypack rugtas – Dachshund – Teckel

 37,50

Op voorraad

Verdien 38 Punten!

Beschrijving

Daypack rugtas – Dachshund – Teckel

“Een halve hond hoog en anderhalve hond lang”. Naast onze Cheeky Cat, brengen we de belangrijkste kunst van de 20e eeuw in puppy-pop-art teckel!

De teckel staat bekend als de worsthond (tienerdog) en is een van de meest populaire jachthonden ter wereld, misschien vanwege hun ongewone lichaamssamenstelling. Het belangrijkste is dat het ook honden zijn met een unieke persoonlijkheid.

 

  • Afmeting: L:28xB:25xD:14 cm
  • Ritssluiting
  • Klein vakje aan de voorzijde met ritssluiting
  • Drie vakjes aan de binnenzijde, waarvan er 1 met een ritssluiting
  • Verstelbare hengsels, Gobelinstof gecombineerd met faux leer voor de stevigheid

Gobelinstof:

Oorspronkelijk waren de ‘gobelin’ het resultaat van een Vlaams- Nederlands ambacht bedoeld ter isolatie van de koude binnenmuren van kastelen en landhuizen. Al heel vroeg werd ook de decoratieve functie van deze wandtapijten erg belangrijk. Oorspronkelijk werden uitgebreid verhalen verteld op de wandkleden (= Gobelin). Inmiddels zijn de Gobelinstoffen commerciëler geworden met designs van o.a. dieren, bloemen en afbeeldingen van beroemde schilderijen van grote kunstenaars.  De stof wordt nu bovendien niet meer handmatig maar machinaal bewerkt. Gobelin zijn er nog steeds in de vorm van schitterende wandkleden. De hoge slijtvastheid van deze stof maakt dat het naast wandkleden ook uitermate geschikt is om te gebruiken voor het bekleden van meubels of voor kussens, jassen, tassen en gordijnen.