Verzending & Retourneren

Verzending

Wij bieden u de volgende mogelijkheden voor verzending:

  1. Een bestelling boven de € 75,-. Gratis verzending. U moet dit handmatig aanvinken. Geldt ook voor zendingen naar België.
  2. Elke laatste vrijdag van de maand zijn alle (op deze vrijdag) bestelde en betaalde artikelen via onze website vrij van verzendkosten bij een bestelling van € 25,- of meer, binnen Nederland.
    U zult uw pakket dan op de daaropvolgende maandag of  dinsdag via DHL of PostNL kunnen verwachten.

De hier genoemde bedragen ( €25,- en €75,-) zijn natuurlijk inclusief BTW.

Verzendkosten

* Binnen Nederland €4,75. Wij versturen met DHL en brievenbuspakketjes gaan met Postnl mee.

* Internationale zending (Belgie, Luxemburg, Duitsland) €6.75. Andere landen zijn op verzoek ook mogelijk.

*Afhalen in Zeewolde is ook mogelijk op afspraak. Uiteraard geen verzendkosten.

Retourneren

Is het artikel niet naar uw smaak of toch misschien groter of kleiner dan u verwacht? U mag binnen twee weken uw artikel GRATIS retourneren.

Retour doorgeven


Retourneren is gratis binnen twee weken na aankoop (uitzonderingen daar gelaten). U kunt uw retour via onderstaand formulier aanmelden.

Zorg ervoor dat het artikel in de oorspronkelijke verpakking zit (met de stickers erop en de originele labels er aan). Dus als een artikel in een zakje verpakt is, doe hem er dan weer omheen. Terug in de bezorgdoos/zak is helemaal fijn, dat scheelt u weer verpakken.

Zelf afgeven bij een DHL/DPD

U krijgt van ons een verzendlabel toegestuurd via e-mail. Deze dient u zelf te printen en op uw pakket te plakken. U levert uw pakket in bij een DHL of DPD Parcelshop. Print het verzendlabel groot genoeg zodat de streepjescode goed te scannen is.

Uitbetaling

Zodra wij uw pakket/artikel hebben ontvangen krijgt u het aankoopbedrag van de producten retour.

Schade

Mocht er onverhoopt iets met het artikel aan de hand zijn dan proberen wij met u een redelijke oplossing te vinden. De artikelen worden voor verzending gecontroleerd. U dient altijd via de e-mail, info@gobelin-tassen.nl een foto van het defect aan ons te sturen zodat wij dit goed kunnen beoordelen.

Wij zullen eerst proberen het artikel te vervangen door een nieuw artikel. Mocht dit niet mogelijk zijn zoeken we een andere oplossing.

Retourformulier

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • ProductAantal 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.