Boodschappentas – luxe gobelinstof – Tree of life – Blue – William Morris

 14,95

Uitverkocht

Ontvang een e-mail als dit product weer op voorraad is.

Beschrijving

Boodschappentas – luxe gobelinstof – Tree of life Blue – William Morris

UNIEK LIFESTYLE-ONTWERP: Ons William Morris Tree of Life, hier afgebeeld in blauw, is ook verkrijgbaar in rood, waardoor deze boodschappentas perfect is voor elk kleurenschema.

Mooie boodschappentas in fijne geweven gobelinstof. Zeer slijtvast en hoogwaardig afgewerkt. Met verstevigde schouderbanden.
Ideaal voor boodschappen, sport, vrije tijd. Of bijvoorbeeld voor de boeken van de bibliotheek.

 

Afmeting:

L x B x H = 36 cm x 9 cm x 36 cm

Materiaal:

100% polyester

Gobelinstof:

Oorspronkelijk waren de ‘gobelin’ het resultaat van een Vlaams- Nederlands ambacht bedoeld ter isolatie van de koude binnenmuren van kastelen en landhuizen. Al heel vroeg werd ook de decoratieve functie van deze wandtapijten erg belangrijk. Oorspronkelijk werden uitgebreid verhalen verteld op de wandkleden (= Gobelin). Inmiddels zijn de Gobelinstoffen commerciëler geworden met designs van o.a. dieren, bloemen en afbeeldingen van beroemde schilderijen van grote kunstenaars.  De stof wordt nu bovendien niet meer handmatig maar machinaal bewerkt. Gobelin zijn er nog steeds in de vorm van schitterende wandkleden. De hoge slijtvastheid van deze stof maakt dat het naast wandkleden ook uitermate geschikt is om te gebruiken voor het bekleden van meubels of voor kussens, jassen, tassen en gordijnen.