Vloerkleed – Sprei – Strawberry Thief Blue – Wiliam Morris

 79,50

Op voorraad

Verdien 80 Punten!

Beschrijving

Sprei – vloerkleed – Strawberry Thief Blue – Wiliam Morris

UNIEK LEVENSSTIJLONTWERP: een weelderig ontwerp dat direct herkenbaar is als het werk van William Morris-ontwerpen; het reproduceert een origineel wandtapijt van zijn gemaakt in de 19e eeuw genaamd Strawberry Thief, ook bekend als William Morris-vogels. Het verbeeldt een verhaal waarom de sappige, rijpe aardbeien altijd in de tuin verdwijnen. De geestige ogen van de vogels vertellen alles.

Productomschrijving:

Introductie van de Signare Tapestry Strawberry Thief Throw, een elegante en duurzame toevoeging aan je interieur. Deze geweven deken is gemaakt van 100% katoen en heeft het ingewikkelde en opvallende aardbeiendiefpatroon, geïnspireerd op het populaire ontwerp van William Morris uit 1870. Het kunstwerk is een prachtige afbeelding van lijsters die fruit stelen uit Morris’ moestuin, waardoor het een uniek en gedenkwaardig ontwerp is.

Deze veelzijdige plaid is perfect voor verschillende doeleinden. Het klassieke ontwerp voegt een vleugje verfijning toe aan elke kamer, waardoor het het ideale wandtapijt of een gezellige deken is voor buitenreizen het hele jaar door. Met een afmeting van 140 cm x 140 cm voegt deze royale plaid een opvallende en adembenemende touch toe aan je leefruimte.

De Signare Tapestry Strawberry Thief Throw is verkrijgbaar in twee kleurstellingen: een blauwe achtergrond en een met een rode achtergrond, zodat je de perfecte kunt kiezen om je interieur aan te vullen.

Geweven op een modern jacquardweefgetouw, heeft deze sprei met franjes een uitzonderlijk fijn detail in het weefsel, waardoor het een luxe en hoogwaardige afwerking krijgt. Het ingewikkelde ontwerp en het hoogwaardige katoenweefsel maken het tot een duurzame en duurzame toevoeging aan je huis.

Kortom, de Signare Tapestry Strawberry Thief Throw is een must-have voor iedereen die een vleugje elegantie en verfijning aan zijn interieur wil toevoegen. Het duurzame katoenweefsel, het ingewikkelde ontwerp en de twee kleuropties maken het de perfecte finishing touch voor elke kamer of tuin. Met zijn unieke vintage patroon wordt het zeker een geliefd stuk in je huis.

Dit kleed of sprei kan zowel op het bed neergelegd worden als decoratie maar ook als vloerkleed gebruikt worden.

afmeting: 140 x 140 cm

Materiaal: Katoen