Schort – Luxe gobelinstof – Butterfly – all – Vlinders en zonnebloemen

 15,50

Mooi schort van luxe gobelinstof met leuke afbeeldingen van vlinders. Het schort wordt vastgeknoopt met twee koordjes. Aan de voorzijde zit een zak om, bijvoorbeeld, je ovenwant of pannenlap in te bewaren.

Op voorraad

Verdien 16 Punten!

Beschrijving

Schort – Luxe gobelinstof – Butterfly – all – Vlinders en zonnebloemen

Productomschrijving:

Mooi schort met leuke afbeeldingen van vlinders. Het schort wordt vastgeknoopt met twee koordjes. Aan de voorzijde zit een zak om, bijvoorbeeld, je ovenwant of pannenlap in te bewaren.

Dit printje is ook verkrijgbaar in pannenlappen, ovenwanten en tafelkleden.

  • Afmeting: 85 x 70 cm
  • Materiaal: 60% polyester, 16% katoen, 24% Acryl
  • Wasbaar op 30 graden.
  • Niet in de droger.

Gobelinstof:

Oorspronkelijk waren de ‘gobelin’ het resultaat van een Vlaams- Nederlands ambacht bedoeld ter isolatie van de koude binnenmuren van kastelen en landhuizen. Al heel vroeg werd ook de decoratieve functie van deze wandtapijten erg belangrijk. Oorspronkelijk werden uitgebreid verhalen verteld op de wandkleden (= Gobelin). Inmiddels zijn de Gobelinstoffen commerciëler geworden met designs van o.a. dieren, bloemen en afbeeldingen van beroemde schilderijen van grote kunstenaars.  De stof wordt nu bovendien niet meer handmatig maar machinaal bewerkt. Gobelin zijn er nog steeds in de vorm van schitterende wandkleden. De hoge slijtvastheid van deze stof maakt dat het naast wandkleden ook uitermate geschikt is om te gebruiken voor het bekleden van meubels of voor kussens, jassen, tassen en gordijnen.